Σιροπιαστά
Τα γλυκά με τα οποία ξεκίνησε η παράδοση των καταστημάτων Χατζηφωτίου. Σιροπιαστά φτιαγμένα με φρέσκο βούτυρο, των οποίων η ιστορία ξεκινάει από τις παραδοσιακές, πολίτικες συνταγές.
Όλα τα σιροπιαστά φτιάχνονται με φρέσκο βούτυρο, εκτός από τα νηστίσιμα. Επιπλέον, όλα εκτός από τα Τρίγωνα Κρέμας, βρίσκονται ολόκληρα στο σιρόπι ώστε να μένουν πάντοτε αφράτα χωρίς να παύουν να είναι τραγανά.
Πριν τα καταναλώσετε αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου για να τα απολαύσετε καλύτερα
Φλογέρα με Κρέμα Πορτοκαλιού: Φύλλο Βηρυτού με γέμιση σιμιγδαλένια κρέμα με πορτοκάλι και κανέλα
Κανταϊφάκια: Κανταΐφι με γέμιση καρύδια και κανέλα
Ροξάκια: Σιροπιασμένη σφολιάτα με ζύμη σοκολάτας
Σαραγλάκια, Σαραγλί Ατομικό: Τυλιχτό φύλλο κρούστας με γέμιση καρύδια και κανέλα
Τριγωνάκια Κρέμας: Σιροπιασμένη σφολιάτα με γέμιση κρέμα πατισερί
Μπακλαβαδάκια: Τραγανό σιροπιασμένο φύλλο με φρέσκο βούτυρο και καβουρντισμένα καρύδια
Μπακλαβαδάκια Νηστίσιμα: Τραγανό σιροπιασμένο φύλλο με φυτική μαργαρίνη και καβουρντισμένα καρύδια
Γαλακτομπούρεκο σε ταψάκι