ΛΟΓΟΤΥΠΟ-1946

Τα «Ζαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου» από το 1946 έχουν ιστορία επτά δεκαετιών στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από τα πολύ διάσημα τυλιχτά σοκολατοειδή καλύπτουν κάθε επιθυμία για γλυκό και αλμυρό: κουλουράκια, τσουρέκια, κέικ, σιροπιαστά, σοκολατοειδή, σοκολατάκια, σφολιάτες γλυκές και τυροπιτοειδή και άλλες ζύμες, παγωτά και είδη patisserie. Κάθε στιγμή της ημέρας και στο χώρο σας με την υπηρεσία delivery.

Χάρη στις εξαιρετικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την πιστοποίηση του σύγχρονου συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000, αποτελούν την ασφαλέστερη γλυκιά επιλογή. Παράγονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000 m².

Οι παραδοσιακές συνταγές που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, αλλά και οι ολοκαίνουριες προτάσεις των ζαχαροπλαστείων Χατζηφωτίου χαρίζουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες και ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Με αρχή και στόχο την παραγωγή άριστων ποιοτικά προϊόντων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, προσφέρουν αγαπημένες αυθεντικές γεύσεις στο κοινό που απαιτεί ποιότητα.

Συντροφεύουν κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, όπως ο γάμος και η βάπτιση. Οι άνθρωποι των ζαχαροπλαστείων Χατζηφωτίου με δημιουργικότητα και προσήλωση στις ανάγκες σας σχεδιάζουν και φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια.